In het Hart van Noord-Limburg.

HEMELVAART WEEKEND BESCHIKBAAR VOOR GEZIN, DAT THUIS OOK ONDER 1 DAK WOONT. BEL ONS GERUST VOOR DE SCHERPE PRIJZEN.

VOOR DE ZOMERVAKANTIE HEBBEN WE VANAF 2 AUGUSTUS T/M 20 AUGUSTUS NOG BESCHIKBAARHEID. VOOR AFWIJKENDE AANKOMST-VERTREKDAGEN EN PRIJS BEL OF MAIL ONS GERUST. DAN MAKEN WE EEN LEUK AANBOD VOOR U.

We willen U graag verwelkomen in groepsverblijf de Jonkhof. De Jonkhof is een nieuw, compleet verbouwd groepsverblijf in een oude boerderij, geopend in september 2008. Het verblijf is gelegen op een in bedrijf zijnde tuinderij in het landelijke Geijsteren in Noord-Limburg, vlakbij uitgestrekte bossen en de Maas.

 
Ons verblijf is eigentijds en fraai ingericht en van alle gemakken voorzien. En is geschikt voor verblijf van groepen tot 20 personen, eventueel uit te breiden naar 24 personen wanneer u het bakhuuske erbij boekt. Er zijn op de begane grond speciale voorzieningen voor mensen met een lichamelijke beperking. Ons verblijf beschikt over Wifi, dus u kunt naar hartelust op surfen op het internet.
Ook hebben we een WII spelcomputer in ons groepsverblijf staan met een aantal spellen erbij.
 
Voor familie- en vriendenweekeinden én voor cursussen en zakelijke bijeenkomsten bent u bij de Jonkhof aan het juiste adres.
 

Downloadbare bestanden

 peel en maas zoover award.jpg (141.27 KB)
Groepsverblijf De Jonkhof | St. Wilbertsweg 30 | 5862 AL Geijsteren | Telefoon: 06-20693188 | info@dejonkhof.nl