In het Hart van Noord-Limburg.

VRIJGEKOMEN DOOR ANNULERING: WEEKEND VAN 18 SEPTEMBER EN HET WEEKEND VAN 2 OKTOBER. ONTVANG NU 20% KORTING OP DE BASISHUURPRIJS. 

In november, januari, februari en maart hebben we aparte prijzen voor kleinere groepen. Neem gerust contact met ons op, dan maken we een mooi aanbod voor u. Dus ook in deze wintermaanden kunt u veilig in onze accomodatie verblijven, u kunt dan gemakkelijk 1.5 meter afstand van elkaar houden.

We willen U graag verwelkomen in groepsverblijf de Jonkhof. De Jonkhof is  compleet verbouwd groepsverblijf in een oude boerderij, geopend in september 2008. Het verblijf is gelegen op een in bedrijf zijnde boomkwekerij in het landelijke Geijsteren in Noord-Limburg, vlakbij uitgestrekte bossen en de Maas.

 
Ons verblijf is eigentijds en fraai ingericht en van alle gemakken voorzien. En is geschikt voor verblijf van groepen tot 20 personen, eventueel uit te breiden naar 24 personen wanneer u het bakhuuske erbij boekt. Er zijn op de begane grond speciale voorzieningen voor mensen met een lichamelijke beperking. Ons verblijf beschikt over Wifi.
Ook hebben we een WII spelcomputer in ons groepsverblijf staan met een aantal spellen erbij.
 
Voor familie- en vriendenweekeinden én voor cursussen en zakelijke bijeenkomsten bent u bij de Jonkhof aan het juiste adres.
 
HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN IN GROEPSVERBLIJF DE JONKHOF

Downloadbare bestanden

 peel en maas zoover award.jpg (141.27 KB)
Groepsverblijf De Jonkhof | St. Wilbertsweg 30 | 5862 AL Geijsteren | Telefoon: 06-20693188 | info@dejonkhof.nl