Warning: Use of undefined constant rank - assumed 'rank' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/public/sites/www.dejonkhof.nl/lib/common/carambola.inc.php on line 172
De Jonkhof - Groepsverblijf De Jonkhof, Geijsteren

In het Hart van Noord-Limburg.

AANBIEDING KERSTPERIODE 2019 BASISPRIJS 1435 EURO VOOR 1 WEEK, AANKOMST VRIJDAG 20 DECEMBER OF MAANDAG 23 DECEMBER. VOOR ANDERE PERIODE NEEM GERUST CONTACT OP. BIJKOMENDE KOSTEN ZOALS VERMELDT.

 

BOEK NU EEN WEEKEND IN MAART EN ONTVANG 200 EURO KORTING OP DE BASISHUURPRIJS.

 

We willen U graag verwelkomen in groepsverblijf de Jonkhof. De Jonkhof is een nieuw, compleet verbouwd groepsverblijf in een oude boerderij, geopend in september 2008. Het verblijf is gelegen op een in bedrijf zijnde tuinderij in het landelijke Geijsteren in Noord-Limburg, vlakbij uitgestrekte bossen en de Maas.

 
Ons verblijf is eigentijds en fraai ingericht en van alle gemakken voorzien. En is geschikt voor verblijf van groepen tot 20 personen, eventueel uit te breiden naar 24 personen wanneer u het bakhuuske erbij boekt. Er zijn op de begane grond speciale voorzieningen voor mensen met een lichamelijke beperking. Ons verblijf beschikt over Wifi, dus u kunt naar hartelust op surfen op het internet.
Ook hebben we een WII spelcomputer in ons groepsverblijf staan met een aantal spellen erbij.
 
Voor familie- en vriendenweekeinden én voor cursussen en zakelijke bijeenkomsten bent u bij de Jonkhof aan het juiste adres.
 

Downloadbare bestanden

 peel en maas zoover award.jpg (141.27 KB)
Groepsverblijf De Jonkhof | St. Wilbertsweg 30 | 5862 AL Geijsteren | Telefoon: 06-20693188 | info@dejonkhof.nl